– Mert szomorú vagyok a kézirat miatt.
– De hát most mondta, hogy zseniális az írás.
– Az. De minden egyes szó lopott benne.
– Plágium?
– Igen. Az életet plagizálta. Ahogy minden más író, semmi saját fantázia, az életből merítenek.

Idővel biztos több is lesz itt. Idővel. Talán. Addig pár vers és egyebek…

Wágner Szilárd - Self'rait

Wágner Szilárd: Self'rait

A kötet tartalmazza a megjelenésééig publikált összes írásomat, akár a saját blogomon, akár online vagy nyomtatott magazin oldalán került az olvasóközönség elé.

Elektronikus kiadványként látta meg a napvilágot 2018-ban. 658 letöltést tudhat magáénak, ami leginkább ingyenességének köszönhető.

Már nem elérhető.

Élt: 3 évet

Wágner Szilárd Kedves Naplóm ekönyv

Wágner Szilárd: Kedves Naplóm! #

Kedves Naplóm!

 Azért teremtettelek, mert a terapeutám szerint a naplóírás segít megérteni a bennem dúló folyamatokat. Szerintem meg egy újabb vegzálás. Szerinte pedig a gondolataim, érzelmeim leírása mindenképpen jó.
El is érkeztem az első gondolatomhoz. Ahhoz, hogy megteremtettelek. Nem mellékesen beszélek hozzád, mint egy létező személyhez. Ebből egyből két következtetést vontam le.
1. Vajon Isten is eme okból teremtette az embert? Mármint, hogy legyen kivel beszélnie. Kizárólag egyirányúan! Mindig elmondja az érzéseit, gondolatait, amit az emberek parancsolatként követnek.
Ötlet! Leírom, nekem mit nem kellene vagy kellene csinálnom, és akkor azt, kedves Naplóm, te is parancsolatként értelmezheted.
2. Amennyiben nem létező személlyel elegyedek társalgásba, azt régen megbomlott elméjű embernek vélték.

Megjelenés: 2021. július 17.
Formátum: EPUB, PDF
Oldalszám: komoly 48. A pdf esetén ez 74. Szerintem A5 méretben szebb, és jobb olvasni. De ez ízlés kérdése. Én pl. szeretem a jalapeño-s szendvicseket.
Tematikai besorolás: napló
Korosztályi besorolás: 16+
Egyéb: A lelkiállapotodtól függően találkozhatsz benne a nyugalom megzavarására alkalmas szavakkal, mondatokkal, gondolatokkal. Értelmezéstől függően a hagyományostól eltérővel is.